Ukraine

Intellias поділився експертизою з працівниками МОН

News
January 22, 2021

Intellias ділиться експертизою з Міністерство освіти і науки України. Юлія Глушко, Senior Business Analyst компанії, 21 січня провела для працівників МОН тренінг з бізнес-аналізу.

Вона розповіла про роль та вимоги до бізнес-аналізу на проєкті. Також учасники тренінгу слухали про те, що таке вимоги в бізнес-аналізі, про їхню структуру, процес управління та техніки виявлення вимог. Окрім того, говорили про створення користувацьких історій та нотації по візуалізації бізнес-процесів.

Ми раді ділитися експертизою, яку розвиваємо уже 18 років. Сьогодні ці знання допомагають нашим клієнтам, а завтра – можуть стати причиною змін в усій системі української освіти. Виступ Юлії Глушко відбувся у рамках спільного проєкту IТ Ukraine Association та заступника керівника МОН Артура Селецького. Це щотижневі курси для співробітників МОН від фахівців провідних IT-компаній в Україні. Вони допоможуть службовцям розвивати hard & soft skills, а також більше розкажуть про специфіку роботи IT-індустрії.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших ІТ-компаній України, заснована у Львові у 2002 році. Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) і Саудівській Аравії (Ер-Ріяд). Зараз в Intellias працює понад 1500 спеціалістів.

У 2018 році компанія Intellias увійшла до щорічного рейтингу Inc. 5000 – переліку приватних компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Європі. Того ж року Intellias залучив інвестиції від Horizon Capital для розширення можливостей надання послуг в Центральній та Східній Європі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців за версією DOU.ua, а у 2018 та 2020 році компанія здобула звання «Велороботодавець року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.