Ukraine

Intellias виграв одну з нагород Silver Stevie® Award

News
September 22, 2019

Intellias отримав срібний приз The Stevie Awards у категорії Product Awards. Нагороду нашій компанії присудили в рамках 17-го щорічної премії International Business Awards®. Нас відзначили за розробку CQRS-фреймворку для мікросервісних продуктів. Це хмарний прискорювач, який забезпечує миттєве масштабування, швидке зчитування даних, деталізацію аналітики, а головне, середовище, що прискорює розробку хмарних рішень.

Нашим основним пріоритетом завжди було і буде надання послуг найвищого рівня, які відповідають інтересам та потребам наших клієнтів. Саме тому ми раді запропонувати їм потужний інструмент, який дозволяє вдосконалити операційний та практичний аспекти використання Cloud технологій. Зважаючи на гнучкість та простоту, яку надає Intellias CQRS framework, ми з нетерпінням очікуємо, що використання даного рішення матиме позитивний вплив на реалізацію подальших проєктів. Наша розробка має на меті допомагати клієнтам створювати продукти високої якості, швидко виходити на ринок та підтримувати стабільний ріст впродовж років.

Сергій Селецький
розробник Intellias CQRS framework та Senior Solution Architect

Про технічні аспекти створення CQRS-фреймворку наші розробники раніше розповіли у матеріалі Codeguida.

На шляху до цифрового майбутнього, CQRS-фреймворк Intellias із його складними хмарними шаблонами, загорнутими у прості абстракції, дозволяє компаніям значно швидше створювати та впроваджувати сучасні програми з набагато більшою ефективністю.

Роман Павлюк
VP Technology в Intellias

Ось як присудження нагороди нашій компанії прокоментували судді:

CQRS-фреймворк Intellias пропонує готові і перевірені рішення для компаній, що працюють з Azure. Це прискорює впровадження складних систем і час випуску на ринок мікросервісних продуктів, завдяки чому компанії заощаджують 30% інвестицій та до 50% часу потрібного на розробку.

Цьогоріч за відзнаку у премії International Business Awards змагались організації з 63 країн світу. Право подавати заявки мають як комерційні, так і не комерційні організації, державні та приватні, розмір бізнесу також не грає ролі. Лауреатів визначають середнім балом журі. До його складу входять 250 керівників компаній з усього світу. Заявки потенційних переможців вони аналізують з липня до початку вересня.

Детальніше про премію International Business Awards та список цьогорічних переможців читайте тут.

Оригінал матеріалу

Про компанію

Intellias — українська IT-компанія, заснована у 2002 році у Львові. Ми спеціалізуємось на розробці комплексного програмного забезпечення з особливим акцентом на автомобільну галузь, навігаційні системи та фінансові технології. Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) і Саудівській Аравії (Ер-Ріяд).

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.