Ukraine

Intellias відкриває новий офіс у Болгарії

News
April 27, 2022

Новий розробницький центр Intellias у Болгарії ми відкриємо уже на початку літа. Офіс буде розташований у столиці країни, місті Софія. Місцеві ІТ експерти приєднаються до вже наявних 2500+ спеціалістів Intellias у різних країнах. До кінця 2022 року плануємо найняти щонайменше 40 ІТ спеціалістів, які працюють з Java, .NET та іншими технологіями, а також DevOps та AQA інженерів. Ми уже шукаємо розробників та розробниць у болгарську команду.

Відкриття нового офісу в Софії – це ще один важливий крок на шляху Intellias до освоєння нових європейських ринків. Але це також нова можливість для створення потужної ІТ спільноти, яка дозволить спеціалістам переймати досвід одне одного та зростати професійно. На нашій новій локації, як і в будь-якому іншому офісі Intellias, ми розвиватимемо культуру людяності та підтримки, завдяки якій компанію знають на українському ІТ ринку.

Віталій Седлер
CEO та співзасновник Intellias

Водночас ми продовжуємо розвивати бізнес в Україні. Нещодавно анонсували відкриття нового розробницького центру в Ужгороді. Також в Україні наразі працюють офіси Intellias у Львові та Івано-Франківську. Українських спеціалістів плануємо найняти на половину відкритих в компанії вакансій. Львівський офіс Intellias залишається нашим незмінним головним офісом.

У Болгарії ми продовжимо розвивати стратегічні напрямки бізнесу, зокрема напрямку Automotive, де Intellias має багаторічну експертизу. Крім того, ми співпрацюємо і з іншими світовими лідерами індустрій, які найбільше представлені у таких доменах як Telecom, FinTech та Transport & Mobility.  

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Польщі, Україні, Хорватії та Болгарії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes Ukraine. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.